Tantra experience

Uit dharma-lotus.nl
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Categorie indeling
Home
Dharma-Lotus
Kum-nye Tantra bij Ivar in Breda
Tantra sessie
Tantra massage
Tantra duo-yoga
Tantra meditatie
4-handen massage
Tantra experience
Andere massages
Sweda massage
Energetische massage
Info
Prijzen
Boek zelf je sessie
Workshops en cursussen in Breda
Boeddhistische Massage Technieken
Tantra-kring
Tantra thema-dag
Cursussen op Ekãyano
Meerdaagse cursussen op Ekãyano
Aanmelden.png
Dhamma-Lotus
Kum-nye Tantra massage en sessie bij Dharma-Lotus

Kum-nye Tantra experience

Een Tantra experience is een avond uit voor koppels. Zodra jullie binnen bent is de experience al begonnen. De verwelkoming en ontmoeting zal anders plaatsvinden, dus laat de standaardpatronen en gedragingen maar bij de voordeur achter. Deze avond kijken we niet naar waar je vandaan komt, wat je werk is en of jullie issues hebben. 4 mensen bevinden zich in 1 ruimte. Vandaar uit begint de ontmoeting.

Ontdekkingsreis

Elke ontmoeting is een ontdekkingsreis, ook al ken je elkaar al 20 jaar. Wij nemen jullie mee op die reis, laten jullie ons ontdekken, laten jullie elkaar ontdekken en jullie jezelf. Niet zwaar, niet praten, niet graven, maar in plezier, lol, lekkere hapjes, een potkachel, massage, intimiteit zonder seksualiteit. De ontdekkingsreis begint hier, laat jezelf maar los en wij nemen je mee.

Wolfheze of Breda

De Tantra experience kan plaatsvinden in Wolfheze (nabij Arnhem) samen met Nieky, of in Breda samen met Kirsten. Een Kum-nye Tantra 4-handen sessie gaat diep omdat je door 4 handen tegelijk aangeraakt wordt en je de controle wel moet overgeven. Het is namelijk de samenkomst van de massage, duo yoga én duo meditatie en vormt het één geheel, het verweeft tot een grote Metta-ji. De ene gever kan je in een yoga positie brengen en de ander is bezig om je te masseren. Het is allemaal veel intenser dan een 2-handen sessie, helemaal omdat de combinatie van massage, Duo-yoga en Duo-meditatie nog meer in elkaar overlopen.

Hoe verloopt een Kum-nye Tantra massage

Vooraf drinken we op ons gemak een kop thee en is er gelegenheid om alles te vragen. Soms worden hier afspraken gemaakt of we een massage of sessie gaan doen, hoe lang het gaat duren, met of zonder sauna, etc. Vervolgens gaan jullie naar de meditatie-ruimte waar een grote mat ligt waarop de sessie wordt gegeven, de kaarsen zijn reeds aan, er is een aangename temperatuur en er is muziek. Hier kan jij je uitkleden, en op de mat gaan liggen (massage) of zitten (sessie). Wijzelf laten jullie even wennen aan de ruimte voor we binnenkomen.

Tijdens de massage zijn we in principe beide bloot, maar als je wenst mag je altijd een broekje aanhouden. Bloot betekent niet "erotisch of seksueel", dat zijn de massages en sessies nooit. Voor zowel de massage als bijvoorbeeld de yoga is het praktisch dat we bloot zijn. Dat we bloot zijn wilt echter niet zeggen dat er een erotische massage gaat plaatsvinden, dat is zeer zeker niet zo.