Bestand:Red Apple.jpg

Uit dharma-lotus.nl
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(2.418 × 2.192 pixels, bestandsgrootte: 563 kB, MIME-type: image/jpeg)

Dit bestand is afkomstig van Wikimedia Commons en kan ook in andere projecten gebruikt worden. De bestandsbeschrijvingspagina wordt hieronder weergegeven.

Beschrijving
English: Red Apple. Used نبابتؤايهغثاعثتتةتيةيوةوينزينوثمزمبويظينبتبمتبمتبنبنوب ببجي paper behind apple and above apple and bounced SB-600 at 1/4th power.
Esperanto: Ruĝa pomo. Fotografita kun blanka papero kaj malantaŭ kaj super pomo, lumo nerekta de SB-600 je kvarona povo.
Français : Une pomme rouge. Fond obtenu en plaçant une feuille de papier blanc autour de la pomme. Éclairage par un flash SB-600 au quart de sa puissance.
La .lojban.: xunre plise .i punji fe labypapri fi plise ga'u ti'a .ije gusni fe plise fi la syby.xanono jo'u fi'uvo selylil
Polski: Czerwone jabłko. Zdjęcie z białym papierem w tle.
Русский: Красное яблоко. Для съёмки использовалась белая бумага позади и над яблоком, и фотовспышка SB-600 в 1/4 мощности.
Кыргызча: Кызыл алма,Тартуу үчүн ак баракты алманын артына коюуп тарткан фотожарык SB-600 в 1/4 Кубаттуу.
Simple English: A Red Apple. White paper is behind the apple.
Datum
Bron Nikon D80 Apple
Auteur Abhijit Tembhekar from Mumbai, India
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Deze afbeelding, die oorspronkelijk op Flickr geplaatst is, is gecontroleerd op 16 september 2009 door de moderator of vertrouwde gebruiker Killiondude, die bevestigt dat het destijds beschikbaar was op Flickr onder de genoemde licentie.
w:nl:Creative Commons
naamsvermelding
Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons-licentie Naamsvermelding 2.0 Unported
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • naamsvermelding – U moet op een gepaste manier aan naamsvermelding doen, een link naar de licentie geven, en aangeven of er wijzigingen in het werk zijn aangebracht. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet zodanig dat de indruk wordt gewekt dat de licentiegever instemt met uw werk of uw gebruik van zijn werk.

Onderscheidingen

POTY
POTY
Featured picture

Wikimedia CommonsWikipedia

Dit is een uitgelichte afbeelding op Wikimedia Commons (Uitgelichte afbeeldingen) en wordt beschouwd als een van de beste afbeeldingen.

Wikipedia
 Dit is een uitgelichte afbeelding op de Maleistalige Wikipedia (Gambar pilihan) en wordt beschouwd als een van de beste afbeeldingen.
 Dit is een uitgelichte afbeelding op de Turkstalige Wikipedia (Seçkin resimler) en wordt beschouwd als een van de beste afbeeldingen.
 Dit is een uitgelichte afbeelding op de Vietnameestalige Wikipedia (Hình ảnh chọn lọc) en wordt beschouwd als een van de beste afbeeldingen.

Als u een bestand van vergelijkbare kwaliteit heeft dat kan worden gepubliceerd onder een geschikte copyrightlicentie, upload het dan, voeg een licentie toe, en nomineer het.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt
A red apple on a white background.

Items getoond in dit bestand

beeldt af

0.03333333333333333333 seconde

50 millimeter

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie1 okt 2015 10:49Miniatuurafbeelding voor de versie van 1 okt 2015 10:492.418 × 2.192 (563 kB)wikimediacommons>SteinsplitterReverted to version as of 14:47, 1 October 2015 (UTC)

Geen enkele pagina gebruikt dit bestand.

Metadata