Dai-Ki-Myo

Uit dharma-lotus.nl
Versie door Admin (overleg | bijdragen) op 19 nov 2022 om 04:52 (Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Reiki symbolen}} thumb|left|300px|Dai-Ki-Myo traditional and new ==Dai-ko-mo== '''Dai-Ki-Myo''' krijg je in de Reiki III master opleiding en wordt ook wel het eerste Mastersymbool genoemd. Dai-Ko-Myo of Dai-Ki-Myo is een symbool met een traditionele en een moderne uitvoering (welk sterk lijkt op Motor-Zanon). Van het traditionele Dai-Ko-Myo symbool zijn weer verschillende versies. Het beste is dat symbool t...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Categorie indeling
Home
Reiki
Reiki symbolen
Reiki-2.svg

Reiki symbolen

Cho-Ku-Rei
Sei-He-Ki
Hon-sha-ze-sho-nen‎
Master symbolen
Dai-Ki-Myo
Raku
Niet Reiki symbolen
Motor-zanon
Omkar (Ohm)
Halu
Harth
Shanti
Zonar
Reiki-2.svg
Dai-Ki-Myo traditional and new

Dai-ko-mo

Dai-Ki-Myo krijg je in de Reiki III master opleiding en wordt ook wel het eerste Mastersymbool genoemd. Dai-Ko-Myo of Dai-Ki-Myo is een symbool met een traditionele en een moderne uitvoering (welk sterk lijkt op Motor-Zanon). Van het traditionele Dai-Ko-Myo symbool zijn weer verschillende versies. Het beste is dat symbool te gebruiken die je van je master hebt gekregen en waarmee je ingewijd bent. Voelt dit niet goed, ga dan andere versies testen. Maar gebruik uiteindelijk één Dai-Ko-Myo symbool. Het Dai-Ko-Myo symbool wordt voornamelijk gebruikt bij de initiaties. Het is een symbool dat de verbinding legt tussen jouw Boeddha-natuur en de Kosmische Boeddha-natuur, tussen je ziel en God, of hoe je het wilt noemen. Het opent je kruin-Chakra en zorgt ervoor dat je een open kanaal bent.

Daarnaast kan je het symbool in je behandelingen gebruiken, vooral als je op zielsniveau werkt. Dit vraagt erg veel van je gevoel voor intuïtie en je moet jet symbool niet te pas en te onpas zetten. Het heeft ook geen zin om hierover verder te vertellen, juist omdat het intuïtief moet geschieden.