Harth

Uit dharma-lotus.nl
Versie door Admin (overleg | bijdragen) op 19 nov 2022 om 05:00 (Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Reiki symbolen}} thumb|300px|left|Harth '''Harth''' is geen reiki symbool in de klassieke Usui-Reiki en Mikao Usui heeft hier nooit mee gewerkt. Het is later, vanuit een ander Reiki systeem ingebracht. Iemand wordt dus niet in dit symbool geïnitieerd wat niet wil zeggen dat het niet behulpzaam kan zijn in een Reiki behandeling. ==Kathleen Milner== Kathleen Milner heeft de tea-Mai ontwikkelt en daarin nieuwe symbolen in g...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Categorie indeling
Home
Reiki
Reiki symbolen
Reiki-2.svg

Reiki symbolen

Cho-Ku-Rei
Sei-He-Ki
Hon-sha-ze-sho-nen‎
Master symbolen
Dai-Ki-Myo
Raku
Niet Reiki symbolen
Motor-zanon
Omkar (Ohm)
Halu
Harth
Shanti
Zonar
Reiki-2.svg
Harth

Harth is geen reiki symbool in de klassieke Usui-Reiki en Mikao Usui heeft hier nooit mee gewerkt. Het is later, vanuit een ander Reiki systeem ingebracht. Iemand wordt dus niet in dit symbool geïnitieerd wat niet wil zeggen dat het niet behulpzaam kan zijn in een Reiki behandeling.

Kathleen Milner

Kathleen Milner heeft de tea-Mai ontwikkelt en daarin nieuwe symbolen in geïntroduceerd. Halu is het derde en laatste symbool dat Kathleen doorkreeg. Ze geeft het door in haar Reiki III cursussen, maar ze heeft besloten het symbool toch in de Reiki II cursus te vermelden, omdat het ook daar zeer goed toepasbaar is. Het staat voor liefde, waarheid, schoonheid, harmonie en balans. Het is een krachtig symbool zowel vóór het hart alsook uit het hart, van waaruit de heling en liefde vloeit, mededogen en barmhartigheid.

Pas het symbool toe zo vaak je wilt, je kan nooit teveel liefde geven. Het is een bijzonder krachtig symbool. Gebruik het Harth symbool zoveel mogelijk voor jezelf en anderen. Iedereen kan liefde gebruiken, zodat de hartchakra goed geopend wordt waardoor er liefde kan stromen om te ontvangen en te geven. Wanneer je jezelf of een ander behandelt, met een combinatie van symbolen, gebruik altijd Harth erbij, wanneer de blokkades omhoog komen en verwerkt moeten worden zal het Harthsymbool de verwerking zachter maken en liefdevol ondersteunen.