Intimiteitscoacing Oosterhout

Bij veel mensen is Intimiteit (inclusief relaties, seksualiteit en behoeften) de kern van hun blokkade. Vaak genoeg richten we ons op andere energieën zoals gezien worden, seksuele energie, de ideale relatie, plezier en lol maken, zelfrespect en eigenwaarde. Maar eigenlijk wil de mens niets anders dan in balans zijn. De Kum-nye Tantra gaat specifiek over Prana en balans en juist op het onderwerp intimiteit kijk de Kum-nye daar heel anders naar.

Kum-nye Tantra massage en sessie bij Monique in Oosterhout
Categorie indeling
Home
Dharma-Lotus
Sessies bij monique in Oosterhout
Tantra sessie
Tantra massage
Tantra duo-yoga
Tantra meditatie
4-handen massage
Tantra experience
* Prijzen
* Boek zelf je sessie
Coaching
Walk and talk
Swedana
Intimiteitscoaching
Cursussen op Ekãyano
Meerdaagse cursussen op Ekãyano
Aanmelden.png
Dhamma-Lotus

We beperken onszelf

Dieren snappen het. 2 Katten kunnen spinnend tegen elkaar aan liggen en dat is het. Vogels op een elektriciteitsdraad sjilpen wat in het rond, meer hebben ze niet nodig. De mens haalt er daarentegen heel veel bij en daarmee maken we het onszelf en de ander lastig.

Intimiteit wordt vaak bezwaard door angst, pijn of verdriet. Door de pijn zijn we geneigd de intimiteit te weren terwijl die intimiteit nu juist de healing kan zijn voor de pijn. Naast zuurstof, eten en drinken is intimiteit een levensbehoefte en we zetten het zelf op een rantsoen.

Energetisch werken

Intimiteitscoaching is een onderdeel van onze coaching. We kunnen niet werken aan je angst als op dit moment er geen angst is en het is zinloos deze angst op te roepen want dan wordt het kunstmatig.

Hoewel bij de coaching ook gepraat wordt ligt de nadruk op het energetische werk. De blokkade is in de kern energetisch (emotioneel, conditioneringen, gevoelsmatig) en dan moet de begeleiding ook energetisch zijn. We werken daarom tijdens een sessie voornamelijk met meditatie, yoga en massage en hier kan de sauna bijkomen.

Hoeveel sessies?

Dat je al 20 jaar ergens me loopt wilt niet zeggen dat je heel veel sessies nodig hebt om het geheel in te zien en los te laten. Intimiteit coaching is überhaupt geen meer-jaren-traject, de oplossing ligt doorgaans veel dichterbij dan je denkt. Voor het inzichtelijk maken van een blokkade is niet veel tijd voor nodig, daarom beginnen we met 3 sessie van elke 3 uur, vaak is dit voldoende.

Het intake gesprek wordt gelijk gevolgd door een eerste sessie. Na de sessie krijg je huiswerk mee naar huis, dit kunnen mindfulness oefeningen, yoga houdingen of meditaties zijn.