Opereren van de Aura

Uit dharma-lotus.nl
Versie door Admin (overleg | bijdragen) op 19 nov 2022 om 04:22 (Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Chios}} '''Opereren op etherisch niveau''' of geestelijk opereren wordt gedaan met je zuivere aandacht en intentie, je doet het met je hele wezen, gebruik makend van je lichamelijke, geestelijke en emotionele spirituele Zelf. Het wordt gedaan in compleet zelfvertrouwen in jouw vermogen, jouw intuïtie, jouw afstemming met de bron. Werk intuïtief en zonder fantasie en ego!!! Zeg alleen datgene waar de persoon wat aan heeft. Geen onzin over vorige levens als...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Categorie indeling
Home
Reiki
Chios
Chios chakras.JPG

Chios healing

Wat is Chios
Ontvangen van energie
Voelen en zien van de aura
Afstandbehandeling
Aura healing
Behandelen 7e auralaag
Wat zijn blokkades
Chakra’s in onbalans
Opereren van de Aura
Chios cursussen
Chios I cursus
Chios II cursus
Chios I en II cursus
Chios III opleiding
Aanmelden.png
Ajna chakra.svg

Opereren op etherisch niveau of geestelijk opereren wordt gedaan met je zuivere aandacht en intentie, je doet het met je hele wezen, gebruik makend van je lichamelijke, geestelijke en emotionele spirituele Zelf. Het wordt gedaan in compleet zelfvertrouwen in jouw vermogen, jouw intuïtie, jouw afstemming met de bron. Werk intuïtief en zonder fantasie en ego!!! Zeg alleen datgene waar de persoon wat aan heeft. Geen onzin over vorige levens als de persoon er niets mee kan oplossen in dit leven of wat hij/zij werkelijk daarvan moet leren.

We zullen 2 technieken beschrijven:

  • opereren van een chakra
  • doorboren van een chakra

Opereren van een chakra

Wanneer je een helings-sessie begint en je gaat gebruik maken van geestelijk opereren, begin dan altijd met het Dai-Ki-Myo, Sati Johre, Harth en beide Cho Ku Rei’s (Wanneer je geen master symbolen hebt gebruik je Hon-Sha-Ze-Sho-Nen, Sati, Johre, Harth en beide Cho-Ku-Rei’s) voor je lichaam te tekenen, heel groot en er in te stappen. Mara onder je voeten Verder teken je op al je chakra’s de Cho Ku Rei’s, om je te versterken en je te beschermen. Verder doe je eigen afstemming en aanroeping, beschermingsrituelen, gebeden enz., enz. zoals het bij jou past. Jouw manier van afstemming op de universele energie.

Het toepassen van een operatie in een behandeling

De eerste stap is het vinden van de plaats van de blokkade en te zien/voelen hoe het eruit ziet. Vraag de persoon zijn/haar ogen te sluiten en zich op de blokkade te concentreren. Het is niet noodzakelijk voor jou om te weten wat het probleem is, dit kan de kan de persoon eerder helpen, daar niet iedereen het gemakkelijk vindt om over hun problemen te praten. Wanneer ze eenmaal hun aandacht op hun probleem hebben gericht, vraag hun dan:

Wanneer de oorzaak van je probleem in je lichaam zou zitten, waar zou het zich dan bevinden?

Wanneer de persoon spanning voelt in een bepaald gedeelte van het lichaam, wanneer hij/zij aan het probleem denkt, dan is dat de plaats waar de blokkade zich bevindt. Wanneer zij een lichamelijk probleem hebben, dan kan de oorzaak vaak, maar niet altijd, op of naast de plaats van de lichamelijke klachten zijn. Vraag hun voorstellingsvermogen te gebruiken en hun gevoel daarbij te volgen. Er is geen verkeerd antwoord, als er maar een antwoord komt, zodat je verder kan werken. (niet iedereen kan alles wat ze voelen woordelijk goed uiten). De volgende vraagvolgende vraag die je zou kunnen stellen zijn,

Als de reden van dit probleem een vorm heeft, welke vorm heeft het?

Een blok, een bol, een piramide, een bobbel, gebroken stukken glas, kleine vlekjes enz., enz. Het maakt niet uit welke vorm de persoon kiest, als het maar een vorm krijgt. De volgende vraag:

Als de vorm een kleur of kleuren heeft, welke kleur heeft het, kan je het voelen, welke vorm heeft het, welke structuur ?

Het kan zacht zijn, glibberig, ruw, of bobbelig, wat dan ook. De volgende vragen:

Hoe zwaar is het, Wanneer het een geluid zou kunnen maken, welk geluid geeft het of wat zegt het?

Wanneer zij deze vragen beantwoord hebben, dan heeft de reden nu een niet verbale identiteit, waar de persoon zich bewust van is. Dit is belangrijk want vaak heeft de persoon een vaag idee van de reden. Dit proces geeft de persoon iets om zich op te richten en wanneer het een plaats, vorm, kleur, structuur, gewicht en geluid heeft, voor de reden, zal de persoon er meer mee verbonden zijn, met de niet woordelijke, energetische voorwerpen van de reden en zal in staat zijn er met zijn/haar gevoel in te gaan, terwijl jij doorgaat met je helingsessie. Tijdens de heling kan je de mastersymbolen en de Cho.Ku Rei’s in je handpalmen tekenen. (wanneer je de master symbolen niet hebt dan gebruik je de Hon Sha.Ze Sho Nen en de Cho Ku Rei’s ) Verder kan je ieder ander symbool toevoegen die je denkt nodig te hebben.

De behandeling, een stappenplan

Vraag de persoon waar de ‘probleem/oorzaak’ zich bevind in het lichaam en welke vorm, kleur, structuur, gewicht, geluid enz. het is. Leg een Malachiet en een azuriet op de zonnevlecht (solarplexus). Wanneer je deze stenen niet hebt, vraag de engelen /gidsen om ze op de zonnevlecht te leggen (er zijn mensen die daadwerkelijk het gewicht van de stenen voelen als de engelen ze neerleggen). Vraag de persoon zich op die plaats te richten en of hij/zij bereidt is afstand te willen doen (loste laten) van deze ‘vorm’ en weer ‘heel’ wil zijn. Teken de Cho Ku Rei’s over de plaats ,als brandpunt, en laat de energie stromen. Breng je vingers bij elkaar zodat de energie als één straal uit je vingertoppen komt. In de aura boven het gedeelte van het lichaam dat je wilt openen, maak je vier rechthoekige in- snijdingen. Vervolgens open je deze als een doos met 4 flappen en snij daarna de volgende aura open net zolang tot je bij de aangewezen positie bent. De meeste mensen kunnen het verschil in de aura voelen. Wanneer er anderen aanwezig zijn, zullen ze vaak het verschil kunnen voelen als ze met hun hand door de aura boven het lichaam gaan.

Gebruik nu je verbeeldingskracht/visualiseer dat met je etherische handen (handen van energie) het lichaam ingaat en de vorm zoals de persoon het heeft beschreven en voorzichtig probeert uit te trekken. Blijf met de persoon praten, vraag of hij/zij wat voelt Wanneer je voel/weet dat je er wat uit gehaald hebt, breng het dan tot ver boven je hoofd en stuur het door het een setje na te geven naar het violette vuur , naar het Licht of naar je gidsen/helpers om het te transformeren. Wanneer je er iets uit trekt, adem in door samen getrokken lippen met een hoorbaar geluid Wanneer je de ‘vorm’ eruit trekt, is het belangrijk om je voor te stellen dat je alleen via je handen de negatieve energie eruit trekt. Je blaast dan weer hoorbaar uit in je handen, voordat je het naar het je gidsen en het Licht stuurt. Doe deze handeling steeds weer 5 tot 10 keer of meer - ga erin , haal de ‘vorm’ eruit en zend het naar het Licht. Wanneer je dit doet zal je merken hoe de energie verandert. Je kan het ook via je linkerhand af laten vloeien naar het centrale vuur van de aarde.

Hier wordt werkelijk gevraagd van je om op je intuïtie af te gaan. Bij deze manier van werken zal je kunnen merken dat je werkelijk geleid wordt dat je handen naar plaatsen gaan die jij niet in gedachten had, dat je dingen kan gaan zeggen, die je zelf doen verbazen. Dat je het gevoel hebt dat je niet alleen bent, enz., enz. GA NIET IN JE FANTASIE!!!!!

Nadat je alles hebt gedaan , heet eruit trekken en naar boven gezonden te hebben of naar het centrale vuur van de aarde. Vraag de persoon hoe hij/zij zich voelt en vraag hem/haar hoe de ‘vorm’ er nu uit ziet. Als ze zeggen dat het helemaal weg is, vraag hun dan binnenin goed te willen kijken en voelen of het werkelijk helemaal weg is. Wanneer er nog iets van de vorm over is , ga dan nog even door met de behandeling, steeds vragen hoe de vorm nu aanvoelt en eruit ziet.

Wanneer de vorm weg is , behandel je de plaats nog een poosje met energie en gebruik vooral de symbolen Harth en Johre op deze plaatsen. Je kan klauwen maken van je handen en van de linkerzijde van het lichaam van de persoon naar de rechterzijde van het lichaam werken en de negatieve energie naar beneden in het Centrale Vuur gooien om getransformeerd te worden. Je kan je linkerhand boven het gebied in de aura houden, terwijl je rechterhand naar beneden wijst, naar het Centrale Vuur voor het afvloeien. Je vraag de Engelen om kobaltblauw licht te brengen om de plek te helen. Je kan ze ook vragen om medicijnen met helende vibraties,(zoals: symbolen, klanken, Bach bloesems, kruiden, kleuren, etc..).

Haal de stenen weg die je hebt neergelegd, of vraag de engelen om de stenen weg te halen. Leg een rozekwarts op het hart en een amethist op het 3e oog, of vraag de engelen om dat te doen. Werk dan gewoon met je handen door de aura. De energie zal de aura herstellen. Vul ieder ander gebied met kobalt blauw en verzegel met de kleur die er het best bij past. Sommigen ontvangen ogenblikkelijke genezing; terwijl anderen meer tijd nodig hebben. Er zijn geen garanties, hoewel veranderingen in de spirituele, subtiele lichamen ook veranderingen in het fysieke lichaam zullen veroorzaken: "zo boven, zo beneden".

Ga naast de persoon /tafel staan. Maak met je handen vanaf het hoofd een halve bol tot aan de voeten en visualiseer tegelijk dat deze halve bol over de persoon goudkleurig is . Vraag de Engelen deze bol te vullen met alles wat de persoon nodig heeft. Je kan zelf opnoemen wat jij denkt dat de persoon kan gebruiken. Zoals b.v. medicijnen, klanken, kleuren, geuren, bloemen, bloemenessences, liefde, zelfvertrouwen enz.

Aard je cliënt. Je kan hun goed terug brengen door hun voeten even vast te houden en Mara onder hun voetente tekenen. Als ze er nog steeds uit zijn laat ze dan met hun voeten stampen. Laat de persoon direct een paar glazen water drinken en zeg ze de dagen die volgen heel veel water te drinken. Omdat de energie ten behoeve van het verrichten van geestelijke operaties vanuit het Universum of de God/Godin komt, kun je alleen maar slagen. De enige negatieve energie, die bij de persoon naar boven komt, om geheeld te worden, is van een hoeveelheid die jij aankunt en is afhankelijk van de hoeveelheid helende energie die uit jou uit stroomt. Reiki grondt het proces. doorboren van een chakra

Het doorboren van Chakra's of het openen van de Chakra's, komt uit de Tera-Mai Seichem wat niet wegneemt dat je met een ander Reikisysteem deze techniek ook kunt uitoefenen.

Het doorboren van een chakra is een vorm van magnetiseren, waarbij tijdens de behandeling ten alle tijde één hand in contact blijft met het lichaam. Centreer jezelf in je Hara (een paar centimeter onder je navel) en voel de verticale lijn die door je centrum heen door je lichaam loopt. Volg die verticale lijn naar beneden naar het hart (chakra) van de aarde. Aardt jezelf en voel de helende energie van moeder aarde omhoog stromen. Voel het centrum van je ‘Wil’ in je zonnevlecht en volg de verticale lijn naar boven, tot aan de ‘Universele Bron’. Laat de Universele Energie via de kroonchakra naar beneden stromen. Visualiseer de kleuren van je chakra’s één voor één.

De behandeling

Teken het master symbool en de Cho Ku Rei (’s) (eventueel ook andere symbolen b.v. Harth en Johre) in je handpalmen. Pak nu de vingers van één hand vast en stel je voor dat ze van één of ander kneedbaar/buigzaam materiaal zijn en dat je ze nu uit kan strekken, waardoor ze langer worden, je kan je vingers ook voorstellen in helder zuiver Licht. Je maakt ze zo’n 10 tot 20 cm. langer. Terwijl je dit doet adem je licht in met samengeknepen lippen en een zuigend geluid. Doe dit een paar keer. Teken nu op de toppen van je “uitgestrekte” vingers de Cho Ku Rei’s. Doe dit bij beide handen. Voel daarna weer je aura om je handen.!!! Je zult een duidelijk verschil voelen.

Begin dan met de behandeling. Wanneer in onderstaande behandelingen gesproken wordt over etherische hand dan kan je met je verlengde vingers het lichaam ingaan en dat doen waartoe jij geleid wordt.

Je staat bij een voetchakra. Begin dan de behandeling met het vasthouden van de onderkant van de voet; raak het Solar Plexus punt op de voetzool aan en ieder ander punt dat goed zou zijn om aan te raken. Houd je hand op de voetzool die het verste van je verwijderd is en pak met de andere hand de enkel van dezelfde voet vast. (Je kunt de energie leiden van de ene naar de andere palm van je handen. Het sturen van de energie begint als een pingpong bal en versterkt tot een gonzende stroom energie).

Vervolgens ga je met je etherische hand (of jouw vingers) via de enkel de voet binnen; je gidsen zullen je hierbij helpen. Indien je een donkere plek vindt, dan kan het in je etherische hand van energie voorzien of je pakt de donkere plek met je etherische hand vast en trekt het uit het been naar buiten, door de 7 (aura) lagen heen, waar het door het (violette) licht kan worden getransformeerd. Je kan het ook naar het centrale vuur van de aarde brengen. Je kunt ook een verstopping of knoop tegenkomen waarachter ‘slijm’/zwarte drab zit. Indien dit het geval is schep je het slijm er met je etherische hand uit. Indien er aan de ‘knoop’ een koord vastzit, dan is dat een ‘tijdslijn’, die naar vorige levens terug voert. Trek de ‘prop’ eruit totdat het gehele koord eruit is, hetgeen de wortel van het probleem vertegenwoordigt. Wanneer je iets hebt verwijderd vul dan het gebied met de kleur kobalt blauw en verzegel de ’wond’ met de kleur of kleuren van jouw keuze (goud, zilver of zuiver wit zijn de meest favoriete kleuren).

Verplaats je handen één voor één naar de voetzool en enkel van de andere voet. Volg dezelfde procedure bij deze voet. Ga vervolgens terug naar het eerste been, waarbij je jouw handen ditmaal op de enkel en de knie legt, om aan het onderbeen te werken. Werk aan het gebied van knie tot heup (hand op knie en hand op heup). Doe dit bij beide benen.

Verplaats vervolgens je handen naar de tweede chakra en tussen de benen, ter hoogte van de knieën. Werk aan de wortel chakra op afstanden daarna op de tweede chakra. Verplaats de handen tussen de knieën naar de tweede chakra en de andere hand naar het hart. Vervolgens verplaatsen je handen zich via de keelchakra en het derde oog tot aan de kruinchakra. Vul de aura met kobalt blauw en verzegel met goud, zilver of wit licht. je kan dan als je wilt/voelt weer naar binnen gaan om specifieke zaken aan te pakken.

Ik wil hierbij nog even met klem vermelden dat bovenstaande zaken van b.v etherische handelingen, knopen, proppen koorden e.d. absoluut geen noodzakelijke zaken zijn die je moet tegenkomen. Het enige is dat je puur op je intuïtie moet gaan werken!!! De handposities kun je gewoon aanhouden als het goed voelt.

Wanneer je niet de gave hebt van b.v horen, zien, weten, ruiken enz. Blijf dan gewoon bij je gevoel/intuitie, het is zo’n kleine stap om in je eigen fantasie verzeilt te raken. Waardoor je geen goede adviezen aan je cliënten geeft of verhalen loopt op te hangen waar ze niets aan hebben. (b.v over vorige levens e.d.)