Walk and talk Oosterhout

Uit dharma-lotus.nl
Versie door Admin (overleg | bijdragen) op 4 jan 2023 om 04:25 (Nieuwe pagina aangemaakt met '{{#seo: |title=Walk and talk met Monique in Oosterhout |titlemode=append |keywords=tantra, lopen, wandelen, praten, kum-nye, massage, sessie, tantramassage, Monique, Sleumer, Oosterhout, yoga |description=Loop en praat door de bossen rond Oosterhout om zo je hart te luchten. }} {{Oosterhout}} ==Waarom?== Ik loop sinds een tijd regelmatig door het bos, het geeft me een bepaalde ontspanning en inzichtjes. Puur persoonlijke inzichtjes , maar wel dingetjes die me...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Kum-nye Tantra massage en sessie bij Monique in Oosterhout
Categorie indeling
Home
Dharma-Lotus
Sessies bij monique in Oosterhout
Tantra sessie
Tantra massage
Tantra duo-yoga
Tantra meditatie
4-handen massage
Tantra experience
* Prijzen
* Boek zelf je sessie
Coaching
Walk and talk
Swedana
Intimiteitscoaching
Cursussen op Ekãyano
Meerdaagse cursussen op Ekãyano
Aanmelden.png
Dhamma-Lotus

Waarom?

Ik loop sinds een tijd regelmatig door het bos, het geeft me een bepaalde ontspanning en inzichtjes. Puur persoonlijke inzichtjes , maar wel dingetjes die me wat meer inzichtelijkheid geven in het hele proces van, in balans komen en blijven. Meer rust vinden in het dagelijks leven. Dit is ook precies het stuk van Tantra waar ik al meer dan 15 jaar intensief mee bezig ben. Hierin kijken we ook naar de processen in ons lichaam. Zodat we meer rust gaan krijgen. We doen dit vanuit de Tibitaans boeddhistische Kum nye visie.

Wandelen is actie, actie is verandering, verandering is vooruitgang, vooruitgang is groei, groei is de dingen aanpakken buiten je comfortzone, buiten je comfortzone stappen is zien dat er meer ruimte is dan je dacht, zien dat er meer ruimte is geeft rust, rust geeft balans.


Verschillende opties

Tijdens een wandeling zijn er een aantal opties.

  • Wandelen in stilte; het voordeel daarvan is dat je je focus helemaal op jezelf kan leggen. Je hoeft zelfs niet op te letten waar je heen loopt of hoelang of opletten om de weg terug te vinden
  • Praten en stilte; we praten tijdens de wandeling. Ik kan je uitleg gaan geven hoe de boeddhistische visie is op problemen waar je tegenaan loopt en ik ga jou vragen stellen waardoor je misschien beter de dingen gaat zien zoals ze zijn, of dat je de dingen vanuit een andere invalshoek gaat zien.

Uiteraard kunnen tijdens de wandeling de plannen veranderen omdat er op dat moment behoefte is aan iets anders. Het moment zal altijd bepalend zijn hoe de wandeling precies zal gaan verlopen.

Sessie en wandelen

Er is ook altijd nog de combinatie van een Tantra sessie en wandeling. Het voordeel daarvan is dat we hetzelfde doen, aangepakt vanuit 2 verschillende invalshoeken. Eerst het bos in en daarna een sessie of juist andersom, ook hier weer alle opties open. Puur afhankelijk van jou en het moment.

Prijzen

de kosten van alleen wandelen zijn 50,= per uur de kosten van 1 uur wandelen en een sessie van 2 uur zijn 135,=